В Чернівецькій області рятувальники розповіли школярам як безпечно зустріти Новий рік

В Чернівецькій області рятувальники розповіли школярам як безпечно зустріти Новий рік

23.12.15 14:56 0 528
21 грудня працівники Управління ДСНС провели урок щодо дотримання правил безпеки під час святкування Нового Року в Чернівецькій спеціальній школі-інтернат № 3, яка знаходиться в обласному центрі по вул. І. Вільде. Темою проведення уроку було «Безпечний Новий рік. Як не допустити пожежі?». Така тема заходу була обрана не випадково, оскільки всі діти з нетерпінням очікують на це свято і посилено до нього готуються.

Так, під час спілкування зі школярами, фахівці Управління ДСНС зазначили, що попри всі підготування до свята в жодному випадку не можна забувати і про дотримання правил безпеки. Так, рятувальники нагадали діткам і вчителям, що найменша необережність чи порушення елементарних правил безпеки при встановленні та прикрашанні ялинки можуть призвести до пожежі. Також на ялинку не можна встановлювати свічки, бенгальські вогні, прикрашати її легкозаймистими матеріалами. Окремо співробітники Управління ДСНС звернулися і до вчителів та обслуговуючого персоналу школи і нагадали їм про важливість наявності та технічної справності первинних засобів пожежогасіння, адже з їх допомогою можна ліквідувати пожежу на початковій стадії горіння. В рамках уроку діткам були показані навчальні фільми, а вчителям вручено друковану продукцію з правилами безпеки.

«Такий спільний захід з рятувальниками проводився з метою навчання дітей правилам безпеки та нагадування їм, що дані правил є життєво важливими і дотримуватися їх потрібно постійно» – підбила підсумки проведеного заходу директор школи Ольга Добржанська.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі ...

КОМЕНТАРІ