На Волині співробітники Управління захисту економіки викрили представників лізингової фірми,які ошукали жителів області

На Волині співробітники Управління захисту економіки викрили представників лізингової фірми,які ошукали жителів області

23.12.15 13:35 0 522
Сума завданих матеріальних збитків становить понад 600 тисяч гривень.

Через представників лізингової компанії потерпілі укладали договори для отримання транспортних засобів та сільськогосподарської техніки. В якості авансу заявники перераховували кошти на рахунки компаній за техніку, однак її так і не отримали.

Крім того, після перерахування коштів, представники лізингової компанії внесли зміни в договори щодо вартості техніки, тепер ціна була значно вищою від початкової. Сума завданих матеріальних збитків становить понад 600 тисяч гривень.

У результаті проведення санкціонованого обшуку працівники поліції Управління захисту економіки у Волинській області вилучили договори лізингу між товариством та жителями області, установчі документи, квитанції про оплату першого внеску по договорах, акти прийому-передачі техніки, мобільні телефони, комп'ютерну техніку.

За фактом шахрайства слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації ГУНП

у Волинській області

(за матеріалами УЗЕ у Волинській області)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Конкурс малих грантів ...

КОМЕНТАРІ