На Театральному майдані міста Луцька встановили «червоних Мавп»

На Театральному майдані міста Луцька встановили «червоних Мавп»

23.12.15 08:54 0 522
Cьогодні біля головної новорічної ялинки на Театральному майдані міста Луцька встановили символ 2016 року за східним календарем – «червоних Мавп». Почесне місце поруч з мавпочками зайняли символи 2014 та 2015 років Кінь, Коза і Баран. Ці чудові скульптури із металу виготовили спеціалісти художнього кування ПВКП «Авторембуд» (директор Іван Олександрович Возняк). А проект реалізовувався за сприяння радника міського голови з екологічних питань Бориса Сороки.

Борис Сорока розповів, що два роки тому міський голова Микола Романюк дав доручення оголосити конкурс на виготовлення символу року —Коня. За художню ковку взялися майстри підприємства ПВКП “Авторембуд”. Кінь був встановлений біля ялинки, жителі міста та гості залюбки з ним фотографувалися й загадували новорічні бажання, тож вирішили наступного року встановити Козу і Барана.

Борис Гнатович сподівається, що ця ініціатива стане доброю традицією і за кілька років навколо головної ялинки стоятимуть усі символи східного календаря.

За китайським календарем вважається, що рік вогняної або червоної Мавпи можна порівняти з характером людини - вона цікава, розумна, винахідлива, але абсолютно непередбачувана і жива, активна, як всі мавпи. Характер Мавпи можна назвати нестійким, вона вельми запальна і дуже швидко змінює як свої емоції, так і пристрасті. Мавпа нагадує життєвий принцип Інь-Янь - вона може створювати щось хороше, але може тут же і зруйнувати, причому, створене нею ж.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська лікарня ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ