У Волинській області рятувальники навчали дітей правил безпеки взимку

У Волинській області рятувальники навчали дітей правил безпеки взимку

23.12.15 14:27 0 656
22 грудня працівники Любомльського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели бесіду з учнями місцевої НВК «ЗОШ – районна гімназія». Співробітники Служби порятунку “101” поінформували учнів про причини пожеж, зазначивши, що зазвичай їх провокує банальна необережність, а також детально окреслили порядок дій на випадок пожежі й нагадали номери служб екстреного реагування. Школярі довідалися, що гратися з сірниками чи іншими джерелами відкритого вогню украй небезпечно і які від цього можуть бути наслідки.

Рятувальники роз’яснили учням небезпечні фактори у побуті та довкіллі, притаманні зимовому періоду, наголосили на суворому дотриманні правил безпеки під час відпочинку на льоду, зокрема роз’яснили, що найбільш небезпечна крига – перша та остання, адже вона неміцна й не витримує маси навіть маленької дитини, тож закликали дітей утриматися від розваг на льоду до встановлення стійкої морозної погоди.

Також напередодні новорічних свят працівники служби порятунку закликали учнів бути обережними з бенгальськими вогнями, хлопавками та петардами, а також порадили не прикрашати ялинки паперовими іграшками, ватою та несправними гірляндами.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Учитель року - ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ