В Івано-Франківській області громадяни дякують поліцейським за оперативне реагування,людяність та професіоналізм

В Івано-Франківській області громадяни дякують поліцейським за оперативне реагування,людяність та професіоналізм

23.12.15 12:52 0 517
На адресу сектору комунікацій надійшло кілька листів-подяк від громадян, жителів обласного центру, в яких люди дякують Івано-Франківським правоохоронцям за професійні дії.

Так, днями поступила від заява від мешканця обласного центру 1938 р.н. про те, що його зять вчиняє сімейні конфлікти, порушує громадський порядок, тощо. За вказівкою оперативного чергового на місце події було направлено наряд працівників патрульної служби в складі старшого інспектора – чергового Івано-Франківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області майора поліції Володимира Тимківа та сержанта поліції Назара Луцака. Завдяки оперативному втручанню та професійним діям правоохоронців сімейний конфлікт вдалося залагодили. За словами заявника та, судячи із ситуації, сімейна сварка могла мати трагічний наслідок, адже неадекватний та п'яний зять погрожував убити його 13-річного онука. Лихо сталося б, запевняє чоловік, якби на місце події вчасно не приїхали поліцейські. Вдячний літній чоловік написав лист-подяку та зазначив, яка насправді нелегка, небезпечна служба у наших поліцейських і як вони, подекуди дійсно ризикуючи власним життям, рятують інших. Окрім того, вдячний франківчанин висловив щиру подяку на ім'я керівництва Івано-Франківського відділу поліції.

29-річна мешканка Івано-Франківська подякувала працівникам поліції за те, що допомогли розшукати її маму 1954 року народження, яка вийшла з дому і не повернулася. В ході пошукових заходів жінку знайшли та доставили за місцем проживання. Вдячна дочка зазначила: «Завдяки професійним діям представників поліції моя мама знайшлася. Особливу подяку хочу виразити старшому інспектору-черговому Івано-Франківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області майору поліції Уляні Тимків, слідчому Назарію Сосяку, оперуповноваженому Владиславу Євченку. Також виношу щиру подяку керівному складу Івано-Франківського відділу поліції».

Подібний лист-подяка надійшла від 52-річної мешканки вул. Паркової м.Івано-Франківська, яка безмежно дякує правоохоронцям за те, що розшукали її брата, який хворіє на розлади пам'яті. Жінка підкреслює, що без професійної допомоги працівників слідчо-оперативної групи Івано-Франківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, зокрема Наталії Слободян, оперуповноваженого Григорія Гояна, старшого інспектора-чергового Олександра Грибіника старшого інспектора-чергового Мар'яна Важинського, які доклали багато зусиль, щоб його знайти, встановити особу та повідомити рідних, які його розшукують. За це щирі слова подяки та побажання поліцейським добра, удачі і легкої служби.

Сектор комунікації Головного управління

Національної поліції в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Тернопілля: на Чортківщині ...

КОМЕНТАРІ