На Тернопільщині відвідуваність платниками ЦОПів перетнула позначку 689 тисяч

На Тернопільщині відвідуваність платниками ЦОПів перетнула позначку 689 тисяч

23.12.15 11:05 0 533
З початку 2015 року центри обслуговування платників відвідали 689 050 мешканців Тернопільщини. В свою чергу фахівці підпорядкованих ОДПІ надали близько 73,3 тисячі адміністративних послуг, що на 6278 більше за аналогічний період минулого року.

Питому вагу у структурі наданих адміністративних послуг займає видача облікової картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. Зокрема, за 11 місяців 2015 року надано 45 420 таких послуг, що склало 62 відсотки від загальної кількості адміністративних послуг.

Окрім цього, не менш популярними залишаються послуги з реєстрації книг обліку розрахункових операцій та реєстрації платника єдиного податку. Цих послуг протягом січня-листопада 2015 року надано 5723 та 3018 відповідно.

Нагадуємо, що у приміщенні ЦОП Тернопільської та Чортківської ОДПІ працівники відділу реєстрації користувачів управління сертифікації ключів ІДД ДФС України надають послуги з безкоштовної видачі посилених сертифікатів відкритих ключів електронного цифрового підпису. А також з метою консультації завдяки електронному сервісу «Інспектор онлайн» у залі Тернопільської ОДПІ із платниками податків двічі на тиждень проводять скайп-наради.

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інтернет-шахраї ошукали ...
Наступна новина: Жахливе вбивство на ...

КОМЕНТАРІ