Конкурс малих грантів Всеукраїнської мережі “Громадські ініціативи в Україні” у рамках проекту “Підтримка громадських ініціатив в Україні”

Конкурс малих грантів Всеукраїнської мережі “Громадські ініціативи в Україні” у рамках проекту “Підтримка громадських ініціатив в Україні”

23.12.15 13:42 0 522
З метою активізації місцевих громад через реалізацію міні-проектів Всеукраїнська мережа “Громадські ініціативи в Україні” у рамках проекту “Підтримка громадських ініціатив в Україні” оголошує конкурс малих грантів.

До участі у даному конкурсі запрошуються громадські організації та благодійні фонди, дитячі та молодіжні громадські організації, а також їхні коаліції, мережі та об'єднання, ініціативні групи громадян у партнерстві з громадськими організаціями.

Розмір гранту становить 25 тис. гривень, термін реалізації проекту – від 3 до 5 місяців, початок реалізації проекту – не раніше 01 березня 2016 року.

Для участі у даному конкурсі необхідно до 25 січня 2016 року надіслати заповнену заявку на електронну адресу civilukraine@gmail.com (з поміткою “Конкурс малих грантів”).

З детальною інформацією щодо участі у даному конкурсі можна ознайомитися у додатках, на веб-сайті Мережі (http://ngonetwork.org.ua/blog/ konkurs/852.html), а також у координатора міні-грантів Нелі Лавріненко (тел. 067 464-81-73, e-mail: n.lavrynenko@cym.org).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині співробітники ...
Наступна новина: Кращі спортсмени ...

КОМЕНТАРІ