25 років пенсійним службам Хмельниччини

25 років пенсійним службам Хмельниччини

23.12.15 14:52 0 520
21 грудня відбулися урочистості з нагоди 25-ї річниці Пенсійного фонду України.

З ювілейною датою колектив Пенсійного Фонду Хмельниччини привітали голова обласної державної адміністрації, голова обласної ради Михайло Загородний та постійні партнери пенсійних служб області - представники пошти, банків та громадських організацій.

Також з вітальним словом до присутніх звернулася начальник головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області Ольга Заярнюк. На початку свого вітання, Ольга Зоярнюк, зробила екскурс в історію становлення Пенсійного фонду України, проаналізувала досягнення, окреслила плани на найближчу перспективу та привітала усіх присутніх зі святом. Теплі слова шани і поваги керівник Фонду адресувала ветеранам, які стояли у витоків створення та становлення пенсійної системи та колегам - захисникам, які зі зброєю в руках захищали та захищають рубежі нашої держави.

За особисті трудові досягнення у професійній діяльності, особисті заслуги під час виконання службових обов'язків, вагомий особистий внесок в реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення та з нагоди 25 – ї річниці утворення Пенсійного фонду України відзначено кращих працівників головного та територіальних управлінь Хмельниччини почесними грамотами та подяками головного управління, облдержадміністрації та обласної ради.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ