На Хмельниччині рятувальники нагадали школярам правила безпеки життєдіяльності під час Новорічних та Різдвяних свят

На Хмельниччині рятувальники нагадали школярам правила безпеки життєдіяльності під час Новорічних та Різдвяних свят

23.12.15 15:47 0 577
22 грудня летичівські рятувальники провели рейди в навчальних закладах району, під час яких розповіли школярам правила безпеки життєдіяльності, зокрема і пожежної безпеки.

Особливу увагу працівники ДСНС приділити пожежній безпеці ялинок, хвоя яких швидко всихає і може спалахнути, наче порох. Небезпечними є й їхні штучні замінники, що швидко плавляться, а під час горіння виділяють отруйні речовини. Тож, працівники ДСНС зазначили, що встановлювати ялинку треба на надійній стійкій підставці, подалі від опалювальних приладів, штор і гардин. Не можна прикрашати новорічну красуню іграшками з легкозаймистих матеріалів, паперу, вати тощо. Освітлювати ялинку треба лише сертифікованими електричними гірляндами промислового виробництва та у жодному разі ілюмінацію не можна залишати без нагляду, а під час виявлення несправностей, появи миготіння лампочок, іскріння, сильного нагрівання проводу, треба негайно її вимкнути.

На завершення заходів рятувальники надали школярам застережні листівки на відповідну тематику та закликали берегти власне життя та здоров’я від надзвичайних подій.

Летичівський РС

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Нову новорічну ялинку ...

КОМЕНТАРІ