У Рівному поліцейські затримали трійцю серійних розбійників

У Рівному поліцейські затримали трійцю серійних розбійників

23.12.15 15:19 0 570
Оперативники карного розшуку Рівненського відділу поліції та управління ГУНП області затримали 20-ти, 27-ми та 32-річного рівнян, які скоїли серію розбійних нападів на громадян в обласному центрі.

Усі злочини чоловіки вчиняли уночі, застосовуючи до своїх потерпілих сльозогінний газ. Зокрема 6 листопада 20-річний зловмисник зі своїм 32-річним спільником, до того ж раніше судимим, у під'їзді будинку на вулиці Д.Галицького вдарили в обличчя 27-річного рівнянина і заволоділи п'ятьма тисячами гривень, мобільним телефоном та кредитними картками.

Не зупинившись на скоєному, 15 листопада близько першої години ночі на вулиці Київській поблизу одного з диско-барів 20-ти річний зловмисник спільно з 27-річним раніше судимим товаришем, застосувавши газовий балончик, нанесли тілесні ушкодження 30-річному рівнянину та заволоділи його мобільним телефоном.

А вже 8 грудня близько третьої години ночі на вулиці Київській 27-річний зловмисник сам пішов на злочин. Поблизу диско-бару він наніс тілесні ушкодження 29-річному жителю обласного центру та забрав золоті вироби на суму понад 60 тисяч гривень. Потерпілий із закритою черепно-мозковою травмою, гематомою голови був доставлений до лікарні.

— У результаті проведених оперативних та розшукових заходів працівники поліції затримали всіх трьох рівнян, причетних до скоєння кримінальних правопорушень, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Володимир Голубош. — 20-ти та 27-річному зловмисникам повідомлено про підозру за частиною 2 статті 187 (розбій) та частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Стосовно молодшого обрано міру запобіжного заходу у виді домашнього арешту, а щодо іншого — арешт.

27-річний рівнянин раніше притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі за крадіжки та грабежі, звідки звільнився у 2014 році. Наразі з 32-річним співучасником, теж раніше судимим за аналогічні злочини, працюють слідчі.

За скоєне трійці з обласного центру загрожує кримінальна відповідальність у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна. Слідчі перевіряють їх на причетність до скоєння інших тяжких злочинів.

Відділ комунікації ГУНП

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: 29 грудня ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ