На Вінничині надання додаткових вихідних віруючим,які сповідують відповідні релігії,для святкування їх великих свят (+фото)

На Вінничині надання додаткових вихідних віруючим,які сповідують відповідні релігії,для святкування їх великих свят (+фото)

24.12.15 15:41 0 571
З такою пропозицією під час засідання Ради церков звернулись до очільника області представники польських культурно-національних товариств Вінниччини. У свою чергу, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, враховуючи дану ініціативу, підписав розпорядження від 17 грудня 2015 року № 780.

Відповідно даного документу керівник області рекомендує керівникам підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності, при укладанні договорів передбачити, за поданням релігійних громад інших (неправославних) конфесій, зареєстрованих в області, надання особам, які сповідають відповідні релігії, до трьох днів відпочинку протягом року для святкування їх великих свят з відпрацюванням за ці дні. Про це йшлося під час пре-конференції, яка відбулась 22 грудня у приміщенні департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації за участі начальника управління національностей та релігій ОДА Ігоря Салецького, прес-секретаря Кам'янець-Подільської дієцезії РКЦ отця Миколая та голови польського культурно-національного товариства пана Юрія.

Ігор Салецький зазначив, що на Вінниччині значна кількість вірян святкують Різдво Христове за Григоріанським календарем, отож є доцільним для них перенесення робочого дня 25 грудня на інший день.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ