У Вінницькому художньому музеї відбулись підсумкові тури традиційного фестивалю «Різдвяна зірка» (+фото)

У Вінницькому художньому музеї відбулись підсумкові тури традиційного фестивалю «Різдвяна зірка» (+фото)

24.12.15 16:28 0 721
У Вінницькому обласному художньому музеї відбулись підсумкові тури традиційного фестивалю «Різдвяна зірка» і нового творчого концепту «Арт-ярмарок новорічно-різдвяного декору», який цього року презентується вперше.

У виставці взяли участь директор художнього музею Ілля Безбах, директор фестивалю, заслужений працівник культури України Наталія Безбах, представники загальноосвітніх та художніх шкіл, шкіл естетичного виховання, творчих студій, майстерень м. Вінниці та 10 районів Вінницької області.

Поєднані однією ідеєю – демонстрація творчих здібностей дітей і юнацтва, – вони сповнені значимості, вагомості, професіоналізму, що відповідають обстановці, яка пов'язана з всесвітнім художнім середовищем, що існує в музеї.

На виставці увазі присутніх представлені і чудові візуальні твори, виконані з безмежною дитячою фантазією в техніці гуаш, акварель, батик, композиції з пластиліну та інших матеріалів; і нові художні форми – чудернацькі ельфи, гноми, аплікації, витинанки та багато іншого.

На розгляд експертної ради фестивалів цього року було надано біля 200 робіт.

Експертною радою фестивалю обрано 21 найкращий твір учнів творчих шкіл, майстерень, студій Вінниці та 10 районів Вінницької області: Тульчина, Ямполя, Могилів-Подільського, Крижополя, Теплика та інших районів.

Переможці були відзначені дипломом «Кращий юний художник року» і пам'ятним подарунком, «Гран-прі» розділили двоє учасників з роботами в техніці акварель і квілінг.

На виставці представлено дитячі робіти на тему українських зимових свят, малюнки у стилі народної картини, святкові прикраси та новорічні іграшки. Дитячі роботи нікого не залишають байдужими, дарують радість, викликають посмішку, навіть у найсерйознішого відвідувача. Цікава подача робіт створює у виставковому залі атмосферу новорічного свята, що дарує тепло, радість і щастя.























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Луцький міський голова ...

КОМЕНТАРІ