В Житомирській області відтепер громадяни можуть відслідковувати долю державного майна

В Житомирській області відтепер громадяни можуть відслідковувати долю державного майна

24.12.15 16:28 0 563
«Новий сайт Фонду державного майна України реалізує його політику з відновлення довіри громадськості та бізнесу та виконує справді революційні функції, це абсолютно нове явище – як в Україні загалом, так і в історії приватизації в нашій країні, – вважає начальник управління моніторингу, прогнозування та інформаційних технологій ФДМУ Олексій Задорожний. – Він має ряд переваг, які роблять його зручним і корисним для вітчизняного та іноземного бізнесу, а також – для громадськості, яка відтепер має можливість відслідковувати долю державного майна».

Переваги нового сайту:

1. Створено Каталог об'єктів приватизації (492 об'єкти по МП, 64 об'єкти по ВП станом на 22/12/15) / оренди (5300 об'єктів станом на 22/12/15). Інформативність і зручність роботи з каталогом забезпечено за допомогою розширеної пошукової системи й відповідної інформаційної картки для кожного об'єкта. Така картка містить ключову інформацію, необхідну потенційним покупцям або орендарям (фото, розмір, початкова вартість, етапи та способи приватизації, презентаційні матеріали по об'єкту).

Приватизація: http://www.spfu.gov.ua/sale-obj/spf-privatization-objects-catalog.html

Оренда: http://www.spfu.gov.ua/rent-obj/spf-rent-facilities.html

2. Забезпечено доступ до публічної інформації 5 реєстрів та баз даних (єдиний реєстр об'єктів державної власності, реєстр корпоративних прав держави у статутних капіталах господарських товариств, реєстр концесійних договорів, реєстр договорів (угод) про організацію продажу, реєстр організаторів аукціонів з відчуження майна, перелік потенційних об'єктів оренди державного майна, державний реєстр оцінювачів та суб'єктів оціночної діяльності) у формі відкритих даних.

3. Передбачено зворотній зв'язок з громадськістю та бізнесом: запит щодо інформації про потенційні об'єкти приватизації/оренди, обговорення проектів нормативно-правових актів.

4. Реалізовані верстки для планшетів і смартфонів на iOS, Android та Windows Phone.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Вінницькому художньому ...

КОМЕНТАРІ