У Житомирі поліція шукає водія "Ніссана",який втік після вчиненої ДТП

У Житомирі поліція шукає водія "Ніссана",який втік після вчиненої ДТП

24.12.15 16:00 0 599
За минулу добу зафіксовано 3 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 5 людей отримали тілесні ушкодження.

Близько 14 години 22 грудня на вулиці Космонавтів у м. Житомирі водій автомобіля «Ніссан Максіма» здійснив наїзд на електроопору.

Після вчиненої ДТП водій автомобіля залишив місце пригоди, залишивши у салоні пошкодженої автівки пасажира, 35-річного житомирянина. Внаслідок пригоди чоловік отримав тілесні ушкодження, з якими був доставлений до лікарні.

У рамках розпочатого за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ кримінального провадження поліція встановлює особу та місцеперебування керманича-втікача.

Водночас правоохоронці звертаються до водіїв, закликаючи до неухильного дотримання Правил дорожнього руху.

Якщо ж ви стали учасником пригоди, внаслідок якої постраждала людина, в жодному разі не поспішайте залишати місце її вчинення. Адже дуже часто життя постраждалій у ДТП людині можливо врятувати найменшим – хоча б своєчасним повідомленням до медичного закладу. Окрім того, не забувайте, що відповідати за скоєне усе ж таки коли-небудь доведеться. Навіть якщо водій не винен у ДТП, що сталася, його буде притягнуто до кримінальної відповідальності за те, що він зник з місця пригоди та залишив постраждалих у ній людей у безпорадному стані. Чинним кримінальним законодавством передбачено покарання за такі дії у вигляді ув'язнення від 3 до 8 років.

Якщо ж ви стали свідком такої дорожньо-транспортної пригоди, не зволікаючи проінформуйте про це «швидку» та поліцію.

Відділ комунікації ГУНП

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ще 354 ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ