До свого 120-річчя КП «Чернівціводоканал» закупив нову техніку на 4,6 мільйони гривень

До свого 120-річчя КП «Чернівціводоканал» закупив нову техніку на 4,6 мільйони гривень

24.12.15 14:28 0 611
Нова техніка та обладнання вартістю майже 4,6 мільйона гривень поповнила у цьому році технічний парк комунального підприємства «Чернівціводоканал». Кошти на придбання техніки виділено з міського бюджету.

За останні кілька років парк техніки та обладнання комунального підприємства в таких обсягах поповнено вперше. Аварійно-ремонтні бригади підприємства для ефективного обслуговування водопровідно-каналізаційного господарства міста вкрай потребували нових екскаваторів, відбійних молотків, генераторів, дозаторів, витратомірів, компресорних станцій, перфораторів, гідромолотів, зварювальних апаратів та іншого обладнання.

Нову техніку придбано шляхом застосування тендерних процедур відповідно до вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель».

Парк техніки та обладнання КП «Чернівціводоканал» поповнили: екскаватор пневмоколісний гідравлічний ЕК – 14, автомобілі Газель вантажопасажирська АС –G 2705-344 ВП-6, автомобіль УАЗ вантажопасажирський 390945-440, комплект для відкачування, пересувна компресорна станція ПКСД-5.25Д, цистерна на поливомийну машину, гідромолот ГПМ-120 з ком-м ЗІП, комплект обладнання для вимірювання витрат води, портативний бензиновий зварювальний агрегат MAGIC WELD 200 «MOSA», електродвигун КАМО, відбійні молотки, генератори, перфоратори та дозатори.

Зазначена техніка і обладнання вже використовується у водопровідно-каналізаційному господарстві.

“Це гарний подарунок від громади міста до 120-річчя водоканалу. Очікуємо, що вже у наступному році спільно з німецькими партнерами розпочнемо реалізацію масштабного проекту з модернізації системи водопостачання Чернівців. Лише перша черга цього проекту передбачає залучення 20 мільйонів євро. Переконаний, що підприєству з такою поважною і гарною історією під силу впоратися із завданнями проекту і суттєво покращити якість своїх посуг”, – вважає міський голова Олексій Каспрук.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За фактом пошкодження ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ