Луцький міський голова провів черговий прийом громадян з особистих питань

Луцький міський голова провів черговий прийом громадян з особистих питань

24.12.15 16:43 0 785
Луцький міський голова Микола Романюк провів черговий прийом громадян з особистих питань. Загалом до нього звернулося понад 50 жителів міста. Переважна більшість звернень лучан стосувалися облагородження прибудинкових територій, ремонту каналізаційних мереж, приватизації земельних ділянок у Старому місті та зменшення орендної плати за користування землею. Також люди зверталися і з проханням посприяти у вирішенні житлових питань.

Особливу увагу під час прийому Микола Ярославович приділив волонтерам, котрі звернулися з проханням допомогти дружині учасника антитерористичної операції, який вже понад рік перебуває у полоні, а вона самотужки виховує двох неповнолітніх дітей.

Також до міського голови звернулися громадяни з проханням допомогти вирішити конфлікт інтересів, який виник на побутовому рівні між сусідами.

За результатами прийому всім заявникам було надано роз'яснення. Окрім того, Микола Романюк доручив відповідним структурним підрозділам міської ради в найкоротші терміни вирішити проблемні питання лучан.

Департамент “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку”

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На сесії міської ради ...

КОМЕНТАРІ