В Луцьку пластуни передали Вифлеємський вогонь Миру міському голові Миколі Романюку та секретарю міської ради Юлії Вусенко

В Луцьку пластуни передали Вифлеємський вогонь Миру міському голові Миколі Романюку та секретарю міської ради Юлії Вусенко

24.12.15 15:50 0 576
Депутати зібралися на ІІ сесію міської ради. Перед початком роботи Члени скаутської організації “Пласт” передали Вифлеємський вогонь Миру Луцькому міському голові Миколі Романюку та секретарю міської ради Юлії Вусенко.

Звертаючись до присутніх, начальник відділу у справах сім'ї та молоді Олексій Веремійчик розповів, що Вифлеємський Вогонь символізує очікування в період посту та повну жертовність. “Світло випромінює добро, душевний спокій, любов до людей і до світу. Водночас, цей вогник – це солідарність зі всіма, хто далеко. Вогонь передають через кордони багатьох країн. В Україну він потрапив із Польщі”, - зазначив він.

Міський голова Микола Романюк подякував представникам скаутської організації та побажав, аби цей вогник приніс мир в Україну та кожну домівку.

Також у подарунок для усіх присутніх пластуни виконали різдвяну пісню. Варто зауважити, що всім депутатам дали лампадки, аби вони мали змогу запалити благодатний вогонь і принести його у свої домівки. За традицією, Вифлеємський вогонь горітиме у помешканнях до 19 січня.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: На Тернопіллі ще 354 ...

КОМЕНТАРІ