В Луцьку спортивно-масовий захід “Святий Миколай — усім дітям помагай”

В Луцьку спортивно-масовий захід “Святий Миколай — усім дітям помагай”

24.12.15 08:48 0 608
У торговому центрі “Порт Сіті” на арені розваг “GENERATOR CITI” відбулася традиційна передноворічна зустріч юних спортсменів нашого міста зі Святим Миколаєм.

Спортивне дійство для юних спортсменів та дітей пільгових категорій, активнгих учасників спрортивних заходів з різних мікрорайонів міста та клубів міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” організували та провели комітет по фізичній культурі та спорту, відділ у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради спільно з Федерацією гімнастики Волині.

Метою заходу було популяризація та розвиток фізичної культури і спорту в нашому місті, активне дозвілля дітей та молоді і пропаганда здорового способу життя.

На свято до юних спортсменів завітали почесні гості, заступник міського голови Юрій Моклиця, голова комітету по фізичній культурі та спорту Юрій Волинець, начальник відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради Олексій Веремійчик та голова Федерацією гімнастики Волині Тетяна Фігель.

Вони привітали учасників заходу і побажали їм і надалі товаришувати зі спортом, активно займатися усіма видами фізичної культури та досягати перемог.

Гості вручили учасникам спортивно-масового дійства солодощі від Святого Миколая.

А після цього на килимі арени розваг розгорнулося цікаве спортивне свято, під час якого юні спортсмени, вихованці спортивних секцій з гімнастики художньої Федерації гімнастики Волині продемонстрували цікаві показові виступи, театралізовані дійства та виступи окремих виконавців художньої самодіяльності.

Усі присутні мали можливість насолодитися яскравими художньо-спортивними номерами у виконанні як зовсім юних спортсменів, так і досвідчених майстрів.

По завершенні спортивно-масового заходу до учасників свята завітав Святий Миколай, який вручив учасникам подарунки та солодощі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Поліцейські встановили ...
Наступна новина: На Вінничині відбулася ...

КОМЕНТАРІ