В Івано-Франківській області рятувальники нагадують правила безпеки життєдіяльності напередодні свят

В Івано-Франківській області рятувальники нагадують правила безпеки життєдіяльності напередодні свят

24.12.15 12:48 0 556
Напередодні зимових канікул рятувальники Прикарпаття проводять в загальноосвітніх шкільних та дошкільних навчальних закладах різноманітні масові заходи профілактичного характеру.

Саме зараз особливої гостроти набуває питання безпеки дітей під час Новорічних та Різдвяних свят, коли існує загроза отримання травм від піротехнічних виробів та через дитячі пустощі з вогнем.

22 грудня рятувальники завітали до Долинського дитячого будинку «Теплий дім». Працівники Служби порятунку нагадали малечі основні правила безпечної поведінки, звернувши особливу увагу на заборону використання сірників, запальничок, піротехнічних виробів тощо, а також ознайомили дітей з первинними засобами пожежогасіння.

Разом з дітьми розглянули та обговорили ситуації, коли вогонь може бути небезпечним. Особливий наголос зробили на правилах безпечного облаштування ялинки.

Проведення профілактичної роботи серед дітей допомагає виховувати культуру безпеки життєдіяльності та вміння правильно поводитися у надзвичайних ситуаціях.

Працівники Долинського районного відділу Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Івано-Франківській області взяли участь і у виробничій нараді з працівниками Долинського дитячого будинку «Теплий дім» Івано-Франківської обласної ради. Рятувальники ще раз наголосили на дотриманні правил безпеки під час проведення зимових свят.

Вони акцентували увагу на те, щоб працівники закладу обов’язково спілкувалися з дітьми і навчали їх елементарних правила пожежної безпеки у повсякденний і святковий час.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: 543 ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ