Рівненська область: працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій Рівненщини дбають про безпечне святкування Новорічних та Різдвяних свят

Рівненська область: працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій Рівненщини дбають про безпечне святкування Новорічних та Різдвяних свят

24.12.15 09:30 0 563
В рамках відзначення Новорічних та Різдвяних свят у дитячих садках, школах та закладах культури Рівненської області проводяться новорічні ранки. Оскільки подібні заходи передбачають перебування в одному місці великої кількості людей, переважно дітей, працівники Головного управління та підпорядкованих підрозділів Держслужби з НС проводять профілактичну роботу з питань пожежної безпеки з обслуговуючим персоналом таких закладів. Дана робота здійснюється з метою нагадування правил безпеки при встановленні та прикрашенні ялинки, а також задля запобігання виникнення пожеж та інших надзвичайних подій.

Так, 23 грудня співробітники обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій здійснили перевірку стану пожежної та техногенної безпеки Рівненського обласного академічного українського музично-драматичного театру і Рівненського академічного обласного театру ляльок.

Під час перевірки основна увага зверталася на достатнє забезпечення приміщень первинними засобами пожежогасіння (сертифікованими в Україні вогнегасниками), на наявність та вільний доступ до шляхів евакуації, справність систем пожежної автоматики і пожежогасіння, а також прокладання електромереж у відповідності до правил пожежної безпеки.

В ході перевірок відповідальним за протипожежний стан закладів та обслуговуючому персоналу рятувальники провели інструктажі та наголосили, що найменша необережність чи порушення елементарних правил безпеки при встановленні чи прикрашенні ялинки може призвести до пожежі. Разом з тим, фахівці ДСНС вручили дирекції театральних закладів пам’ятки і листівки з відповідними правилами пожежної безпеки.

Як зазначив начальник Головного управління ДСНС України у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук: «Такі рейди охопили всі заклади Рівненської області, де будуть проводитися святкові заходи, адже необхідно зробити все можливе, щоб свята залишили у пам’яті людей, а особливо дітей тільки приємні спогади».

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області на ...
Наступна новина: Ужгородка втекла від ...

КОМЕНТАРІ