Безпечні канікули для дітлахів Рівненщини! (+фото)

Безпечні канікули для дітлахів Рівненщини! (+фото)

24.12.15 08:07 0 774


Працівники поліції Рівненщини, які здійснюють нагляд за безпекою дорожнього руху, спільно з представниками Рівненської обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів завітали до школярів обласного центру аби нагадати про правила поведінки на дорозі та подарувати куточок з безпеки дорожнього руху.

Незабаром розпочнуться довгоочікувані зимові шкільні канікули. Тож, напередодні Новорічних свят правоохоронці традиційно проводять з юними учасниками дорожнього руху тематичні уроки, аби вкотре нагадати малечі правила безпечної поведінки на дорозі під час відпочинку.



працівники поліції Рівненської області відвідали учнів загальноосвітніх навчальних закладів обласного центру. Разом з правоохоронцями до дітлахів завітали Дід мороз та Снігуронька. Під час зустрічі з школярами гості провели ряд розважальних вікторин та конкурсів, аби в цікавій для дітей формі повторити основні правила поведінки на дорозі.

Наприкінці зустрічі Дід Мороз разом зі своєю онучкою привітали школярів з наступаючими святами та наголосили на важливості дотримання вимог дорожньої грамоти, особливо під час зимових канікул.



У якості подарунку гості залишили школярам куточок з безпеки дорожнього руху який допоможе їм у вивченні основних вимог «дорожньої грамоти».

Працівники поліції разом з представниками Рівненської обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів подарували такі тематичні куточки у понад 200 шкіл області.

















Відділ управління превентивної діяльності

ГУНП в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ