В Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння квартири та літньої кухні

В Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння квартири та літньої кухні

25.12.15 15:21 0 551
О 15:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння в двокімнатній квартирі п’ятиповерхового житлового будинку в місті Коростень.

До місця виклику виїхав черговий караул 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Було з’ясовано, що на третьому поверсі палає квартира, а з під’їзду йде густий чорний дим. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення залучити ще одне відділення вогнеборців для підвозу води.

Після чого рятувальники в апаратах на стиснутому повітрі почали пробиратись до квартири. Двері в помешкання були відчинені. Провівши розвідку, вони виявили осередок займання у житловій кімнаті – там горіло ліжко.

Також рятувальниками було проведено евакуацію 7-ми людей з під’їзду.

Вже о 15:41 пожежу вдалося локалізувати, а о 16:08 – ліквідувати. Вогнеборцями не допущено розповсюдження вогню по іншим кімнатам квартири. Пожежею знищено ліжко та окремі речі домашнього вжитку в кімнаті. Загиблих та травмованих не виявлено.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучено 10 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної пожежно-рятувальної техніки.

Попередньо встановлено, що причиною загоряння стало коротке замкнення електромережі – ліжко стояло поблизу розетки та на нього полетіли іскри.

О 03:34 до коростенських рятувальників надійшло повідомлення про ще одну пожежу в районному центрі. Сталось загоряння дерев’яної літньої кухні. По прибуттю чергового караулу вогнеборців з’ясувалось, що полум’я охопило дах будівлі по всій площі. 04:50 пожежу було ліквідовано. Вогонь устиг знищити покрівлю. Загиблих та травмованих не виявлено. Причина загоряння з’ясовується фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Поліцейські затримали ...

КОМЕНТАРІ