Вінницька область: рятувальники проводять профілактичні заходи напередодні новорічних свят

Вінницька область: рятувальники проводять профілактичні заходи напередодні новорічних свят

25.12.15 16:52 0 578
З метою запобігання виникнення пожеж Державна служба України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області разом із структурними підрозділами щоденно проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу, інструктажі з питань пожежної безпеки серед Священнослужителів.

З наближенням Новорічних та Різдвяних свят особливо зростає актуальність питання щодо забезпечення протипожежного захисту культових споруд. Оскільки саме в цей час їх відвідує велика кількість людей. Від запалених свічок, влаштованих ялинок з різдвяними гірляндами може виникнути пожежа.

Щоб наслідки пожежі нікому не затьмарили свята, необхідно дотримуватися певних вимог безпеки при встановленні новорічних ялинок, ялинкових прикрас та використанні свічок:

- новорічна красуня не повинна перешкоджати вільному виходу з приміщення. Розташовувати її поблизу батарей опалення та відкритого вогню - вкрай небезпечно. Неприпустимо прикрашати ялинку легкозаймистими іграшками, оздоблювати підставку й гілки ватою. Не дозволяйте дітям за відсутності дорослих самостійно користуватися гірляндами, а також не залишайте ввімкнену ілюмінацію на ніч.

- при користуванні свічками слід бути особливо обережними. Запалюючи свічки, необхідно подбати, щоб поруч не було легкозаймистих матеріалів. Не залишайте запалені свічки без нагляду.

Життя людини – це найцінніший дар, який вона отримала від Бога. Тому працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області разом із Священнослужителями закликають всіх громадян берегти своє життя, життя близьких, бути уважними під час святкування Різдва Христового та Нового Року, робити все можливе аби уникнути пожежі.

ГУДСНС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ