В Закарпатській області перед зимовими канікулами рятувальники нагадують правила безпеки

В Закарпатській області перед зимовими канікулами рятувальники нагадують правила безпеки

25.12.15 17:45 0 570
Управлінням ДСНС України у Закарпатській області та підпорядкованими підрозділами напередодні новорічних та різдвяних свят проводиться ряд організаційних та практичних заходів, спрямованих на попередження надзвичайних ситуацій та подій.

Під час масово-роз’яснювальної роботи з громадськістю рятувальники розповідають правила встановлення ялинки, користування електрообладнанням, нагадують про заборону використання відкритого вогню, прикрашання ялинки паперовими гірляндами, целюлозними та іншими легкозаймистими іграшками, свічками, бенгальськими вогнями, тощо.

Окрема увага приділяється дітям, їм наголошують про небезпеку користування піротехнічними виробами, про те, що без дозволу батьків не дозволяється вмикати електрообладнання та інші засоби якими прикрашені красуні-ялинки.

Так, 24 грудня рятувальники ДСНС завітали до загальноосвітньої школи № 16, що у місті Мукачево.

Учням 1-2 класів було роз’яснено правила пожежної безпеки у побуті та правила безпеки під час святкування Новорічних свят. Малеча брала активну участь у заході, уважно слухаючи розповіді співробітників ДСНС та сміливо ставлячи їм запитання. Вчителям рятувальники надали плакати з вимогами правил безпеки життєдіяльності, за для того, щоб ті, у подальшому могли розповідати дітям про безпеку. Діти та вчителі подякували співробітникам Служби порятунку за проведений захід та пообіцяли, що обов’язково будуть пам’ятати та виконувати правила безпечної поведінки

Шановні громадяни! Основні вимоги пожежної безпеки при влаштуванні новорічної ялинки та проведенні святкових заходів нескладні й не вимагають особливих матеріальних витрат, але їх дотримання не дозволить затьмарити урочистості всілякими неприємностями, пов’язаними з вогняною стихією та травмуванням людей.

Будьте обережні! Бережіть себе та своїх близьких!

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині трьом ...
Наступна новина: Жителі Житомирщини отримали ...

КОМЕНТАРІ