В Луцьку дітям розповіли про історію становлення пожежно-рятувальних формувань

В Луцьку дітям розповіли про історію становлення пожежно-рятувальних формувань

25.12.15 09:24 0 530
22 грудня на постійно діючу обласну виставку служби цивільного захисту Управління ДСНС України у Волинській області завітали діти з сімей внутрішньо переміщених осіб. Захід був організований спільно з Луцьким міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Завідувач музею Євгенія Пуць провела екскурсію, ознайомила дітей та батьків із історичним шляхом пожежно-рятувальних формувань. Із неабияким зацікавленням відвідувачі розглядали сучасне обладнання та інструменти, що використовуються пожежниками та рятувальниками, а також експозиції, де представлено захисний одяг, засоби індивідуального захисту, засоби зв'язку, вогнегасники, рятувальне обладнання – все необхідне для порятунку людей та їх майна. Неабиякий виховний вплив мали ті експонати виставки, які рятувальники вилучили на пожежах – згоріла побутова техніка, розірвані газові балони, зіпсовані розетки та ін. Діти переконалися у жахливості наслідків людської недбалості та безвідповідальності.

Під час заходу діти переглянули фільм про спільні навчання Україна-НАТО з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій “UKRAINE-2015”.

“Мені дуже сподобалась екскурсія, особливо діарама 3-х кімнатної квартири до і після пожежі, я зрозумів наскільки важливо дотримуватися правил пожежної безпеки”, - зазначив Максим Гавришевський.

Окрім цікавих вражень, діти отримали новорічні подарунки: солодощі та іграшки, які підготували для них працівники управління ДСНС у Волинській області.

Задоволені екскурсією діти подякували за цікаву і корисну інформацію та пообіцяли й надалі виконувати правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ