Луцьк: «Миколай у кожну домівку»

Луцьк: «Миколай у кожну домівку»

25.12.15 10:58 0 523
23 грудня Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді в партнерстві з Волинською обласною асоціацією захисту прав малого та середнього бізнесу «Бізнес-Волинь» провели благодійну акцію «Миколай у кожну домівку» для дітей з особливими потребами, які навчаються на індивідуальній формі у загальноосвітніх школах міста Луцька.

Для запрошених діток юні актори Центру дитячої та молодіжної творчості «Диво» під керівництвом Іванни Горбачук підготували цікаве театралізоване дійство. Учасники заходу були зворушені грою акторів. Кожна дитина отримала подарунок від святого Миколая.

З новорічно-різдвяними святами особливих дітей привітав виконавчий директор Волинської обласної асоціації захисту прав малого та середнього бізнесу «Бізнес-Волинь» Ігор Дільов, який відзначив, що дорослі не повинні забувати дарувати дітям свою любов, турботу та радість, а особливо тим, хто її потребує найбільше. Адже новорічно-різдвяні свята – це час доброти та милосердя. Також присутніх привітали голова правління громадської організації «Народний ринок» Володимир Герасимович, ПП Юрій Філоненко, ПП Алла Василюк та заступник директора Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Вадим Міщук.

«Нам дуже сподобалося шнє свято, казкове дійство, яке ви влаштували для нас», - сказали Романа та Вікторія.

Проведений захід приніс дітям та їх батькам позитивні емоції, піднесений настрій та подарунки.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура відстояла у ...
Наступна новина: До уродин загиблого ...

КОМЕНТАРІ