В Івано-Франківську міська рада схвалила Програму розвитку електронного урядування

В Івано-Франківську міська рада схвалила Програму розвитку електронного урядування

25.12.15 09:59 0 542
На першому засіданні другої сесії Івано-Франківська міська рада прийняла Програму розвитку електронного урядування у виконавчому комітеті на 2016-2017 роки.

Електронне урядування - це форма організації управління за допомогою систем локальних інформаційних мереж та сегментів глобальної інформаційної мережі Інтернет, що забезпечує функціонування органів влади в режимі реального часу та робить максимально простим і доступним щоденне спілкування з громадянами, юридичними особами. неурядовими організаціями.

Основними цілями програми є підвищення якості управлінських процесів, забезпечення контролю за результативністю діяльності органів влади, забезпечення оперативного доступу до інформаційних ресурсів, підвищення ефективності реагування на звернення мешканців міста, покращення якості надання адміністративних послуг та створення умов для активної участі громадян та інститутів громадянського суспільства у процесі управління містом.

Програма розвитку електронного урядування у виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради стане основою для успішної реалізації державних цільових, міських та інших програм, розв'язання соціально-економічних проблем міста, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку міста Івано-Франківська.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: Центр «Турбота» працює в ...

КОМЕНТАРІ