На Рівненщині двоє молодиків викрали авто,а власника побили

На Рівненщині двоє молодиків викрали авто,а власника побили

25.12.15 15:54 0 548
Опівдні 4 грудня у полі поблизу села Жаврів Гощанського району місцеві жителі знайшли 40-річного рівнянина з тілесними ушкодженнями. Чоловіки підводою привезли травмованого до місцевого ФАПу. Лікарі повідомили про подію до поліції.

Оперативники Рівненського відділу поліції з'ясували, що напередодні чоловік перебував у обласному центрі поблизу пивзаводу й зайшов у місцеве кафе. Коли вийшов на вулицю, двоє невідомих молодиків, які відпочивали у цьому ж закладі, запропонували чоловікові відвезти додому на його ж автомобілі «Мазда 3». «Добродії» заштовхнули захмелілого власника іномарки на заднє сидіння і скерували автівку у напрямку виїзду з Рівного.

У безлюдному місці поблизу села Колоденка хлопці силоміць витягнули чоловіка і побили. За що, вони так і не змогли пояснити поліцейським. Після «розправи» чоловіка вкинули до салону авто і поїхали далі.

У селі Жаврів зловмисникам довелося міняти пробите колесо. Побитого «пасажира» вони залишили у полі, а самі поїхали далі. Втім, подорож тривала недовго. Через пошкоджене колесо молодикам довелося залишити «Мазду» на узбіччі. Прихопивши з собою мобільний телефон власника, годинник, документи та ключі, подалися пішки у Колоденку, де проживав один із них.

А вже близько 12-ї години наступного дня побитого знайшли місцеві чоловіки і підводою доставили його до місцевого фельдшерсько-акушерського пункту. Там постраждалому надали першу медичну допомогу, а далі каретою «швидкої» доставили до Рівненської центральної міської лікарні. Чоловіка госпіталізували, діагностувавши розрив зв'язки колінного суглоба, численні забої голови, рук та ніг, деформацію носа, струс головного мозку. Наразі поліцейські призначили судово-медичну експертизу, яка визначить ступінь тяжкості нанесених тілесних ушкоджень.

Патрулюючи у Рівному, працівники поліції роти ДПС ДАІ по обіді цього ж дня на узбіччі при виїзді з обласного центру виявили викрадену «Мазду».

«За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, поєднаним із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, вчинені групою осіб, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України, – повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Рівненській області Володимир Голубош. – Наразі правоохоронці призначили ряд експертиз, за результатами яких буде вирішуватись питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру у скоєнні кримінального правопорушення».

Завдяки проведеним оперативним і розшуковим заходам працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції встановили особи зловмисників. Ними виявилися 18-річний та 19-річний уродженці Кузнецовська, які навчаються в обласному центрі. Старший проживає у селі Колоденка, молодший – винаймає помешкання у Рівному. Обоє раніше перебували на лаві підсудних за майнові злочини, однак відбулися умовним терміном. Тепер за скоєне їм загрожує від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації Головного управління

Національної поліції України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Програма ...

КОМЕНТАРІ