відбулася оперативна нарада з керівниками районних,міських та об’єктових підрозділів Служби порятунку

відбулася оперативна нарада з керівниками районних,міських та об’єктових підрозділів Служби порятунку

25.12.15 09:36 0 497
24 грудня, під головуванням очільника Служби порятунку Рівненщини Сергія Крука відбулася нарада з керівниками районних, міських та об’єктових підрозділів ГУ ДСНС у Рівненській області. Учасники заходу обговорили основні питання службової діяльності пожежно-рятувальних підрозділів регіону на протязі 4-го кварталу.

За словами полковника служби цивільного захисту Сергія Крука, протягом даного періоду робота підрозділів Головного управління ДСНС була направлена на недопущення виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, зменшення їх негативного впливу, впровадження широкого комплексу заходів щодо захисту населення і територій, а також на оперативне реагування на надзвичайні події та пожежі з метою виконання завдань за призначенням.

За професійні дії та самовідданість під час ліквідації торф’яних і лісових пожеж, що завдавали цього року чимало проблем мешканцям окремих районів та обласного центру, головний рятувальник Рівненщини вручив керівникам підрозділів та їх підлеглим грамоти Головного управління ДСНС у Рівненській області.

В ході засідання полковник служби цивільного захисту Сергій Крук окремо звернув увагу всіх присутніх керівників на вжиття заходів щодо готовності до дій за призначенням під час новорічних та різдвяних свят. «Звертаю увагу керівників всіх підрозділів на проведення у передноворічний період роз’яснювальних та профілактичних робіт, тематичних занять, рейдів щодо дотримання громадянами правил пожежної безпеки під час зимових свят. Задля гарантування безпеки людей на період святкування Нового року та Різдва відповідно до доручення Голови ДСНС України всі рятувальні підрозділи будуть переведені на посилений режим несення служби», - зазначив начальник ГУ ДСНС області.

Серед інших питань, про які йшлося на підсумковій нараді – стан роботи щодо створення нових команд місцевої пожежної охорони, діяльність державних аварійно-рятувальних служб, обслуговування потенційно-небезпечних об’єктів, стан фінансування та матеріально-технічного забезпечення підрозділів Служби порятунку області, кадрове забезпечення та протидія корупції, робота з вимушено переміщеними громадянами тощо.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині працівники ...

КОМЕНТАРІ