Прокуратура відстояла у суді право власності ВАТ «Рівненський завод тракторних агрегатів» на об?єкти нерухомості вартістю 3,1 млн грн

Прокуратура відстояла у суді право власності ВАТ «Рівненський завод тракторних агрегатів» на об?єкти нерухомості вартістю 3,1 млн грн

25.12.15 10:57 0 518
Погодившись із доводами прокуратури Рівненської області, апеляційний суд Рівненської області постановив рішення, яким витребував з чужого незаконного володіння на користь ВАТ «Рівненський завод тракторних агрегатів», частка якого знаходиться у державній власності, нерухоме майно вартістю 3,1 млн грн.

Зокрема встановлено, що спірні об'єкти нерухомості загальною площею 8,5 тис. кв. м (а саме - будівлі складу та цеху) вибули з власності товариства поза його волею під час банкрутства на підставі судового рішення про затвердження мирової угоди, яке у подальшому скасоване. Це стало підставою для вжиття прокуратурою в інтересах держави заходів представницького характеру.

Під час розгляду цивільної справи Рівненський районний суд відмовив прокуратурі у задоволені позовних вимог. Однак за результатами розгляду апеляційної скарги прокуратури визнано обґрунтованою її позицію, скасовано незаконне рішення суду І інстанції та ухвалено нове судове рішення, яким витребувано майно заводу з чужого володіння.

Таким чином завдяки активній позиції прокуратури Рівненської області захищено інтереси держави у сфері державної власності.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Луцьк: «Миколай у кожну ...

КОМЕНТАРІ