У Рівному викрито капітана поліції,який одержав хабар у сумі 15 тис грн

У Рівному викрито капітана поліції,який одержав хабар у сумі 15 тис грн

25.12.15 14:09 0 530
У результаті належно скоординованих дій прокуратури Рівненської області спільно з працівниками СБУ та співробітниками Управління внутрішньої безпеки в Рівненській області Національної поліції України затримано «на гарячому» капітана поліції під час одержання ним неправомірної вигоди у сумі 15 тисяч гривень.

Встановлено, що оперуповноважений кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області оцінив у таку суму свої послуги за повернення громадянину легкового автомобіля, який у нього був викрадений та в подальшому відшуканий правоохоронцями.

Поліцейського затримано 23.12.2015 близько 20 год. по вул. Соборній у м. Рівне. На зустріч із громадянином він прийшов у цивільному одязі, без зброї, перебував поза службою.

На цей час слідчими прокуратури Рівненської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднаної із вимаганням).

Вирішується питання про повідомлення про підозру у вчиненні злочину, відсторонення поліцейського від посади та обрання запобіжного заходу.

Фото з місця огляду події

Санкція зазначеної статті Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Львові травмувався ...

КОМЕНТАРІ