На Львівщині правоохоронці встановлюють обставини потрійного вбивства

На Львівщині правоохоронці встановлюють обставини потрійного вбивства

25.12.15 10:45 0 520
В одному з сіл Сокальського району у двох приватних будинках виявлено тіла двох жінок та 8-річної дівчинки без ознак життя зі слідами насильницької смерті.

У Сокальське відділення поліції 24 грудня близько 11.00, надійшло повідомлення про те, що у одному з сіл району в приватному будинку виявлено тіла 28-річної жінки та її 8-річної доньки без ознак життя. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи на тілах загиблих виявлено сліди насильницької смерті.

Також у сусідньому будинку було виявлено тіло 70-річної мешканки цього ж села без ознак життя. Як і в попередньому випадку, на тілі загиблої правоохоронці виявили сліди насильницької смерті.

На місці події працює слідчо-оперативна група, експерти та працівники інших служб під керівництвом заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковника поліції Руслана Домніцака.

Вирішується питання про правову кваліфікацію злочинів згідно з нормами Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії. Правоохоронці вживають усіх заходів, аби встановити обставини вбивств та особу зловмисника або зловмисників, причетних до їх скоєння.

Відділ комунікації

ГУ Національної поліції

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: смт Великий Березний: ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ