Після реалізації Програми розвитку плавання на 2016 – 2020 роки Чернівці зможуть проводити міжнародні турніри з водних видів спорту

Після реалізації Програми розвитку плавання на 2016 – 2020 роки Чернівці зможуть проводити міжнародні турніри з водних видів спорту

25.12.15 09:11 0 546
Програму, реалізація якої в найближчі 5 років покладе старт розвитку плавання в місті, затверджено міською радою.

Метою Програми розвитку плавання в Чернівцях на 2016 – 2020 роки є створення умов для навчання та занять плаванням, водними видами спорту, організації тренувального та змагального процесів з плавання, як системи, що дозволяє виховувати сильних, здорових, гармонійно розвинених громадян України, створення та впровадження ефективної системи фізичного виховання та оздоровлення дітей та підлітків.

Розвиток плавання в місті надасть можливість усім городянам навчитися безпечно поводитися на воді, спортивному плаванню, реабілітації, відпочинку і розвагам на воді.

Програма передбачає розвиток 8 проектів і охоплює своїми послугами жителів міста віком від 6 місяців (грудничкове плавання) до пенсійного віку. У результаті реалізації програми місто зможе проводити чемпіонати України з плавання, а також міжнародні турніри з водних видів спорту.

Згідно з Програмою у 2016 – 2018 роках мають реконструювати плавальні басейни «ЗОШ № 27» та КСОП «Буковина», а також провести коригування Генерального плану міста Чернівців з визначенням територій під будівництво нових плавальних басейнів.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Зловмисника,який побив і ...

КОМЕНТАРІ