Чернігів: Секретар міської ради Віктор Бистров відвідав ГО «Логос»

Чернігів: Секретар міської ради Віктор Бистров відвідав ГО «Логос»

25.12.15 13:48 0 519
Секретар Чернігівської міської ради Віктор Бистров відвідав святковий захід, який проводила міська благодійна організація батьків і дітей-інвалідів з дитинства «Логос» для своїх підопічних.

Від імені Чернігівського міського голови, від депутатського корпусу міськради та всієї територіальної громади В. Бистров привітав весь колектив цього закладу з новорічними святами та побажав спокою і затишку в оселях, здоров'я та гарного настрою. Він зазначив, що місцева влада постійно допомагає громадським організаціям, які опікуються людьми з обмеженими фізичними та розумовими можливостями. Підтвердженням цього є те, що з 2006 року Чернігівська міська рада приймає Програму підтримки громадських організацій міста Чернігова. Вона дозволяє за рахунок коштів міського бюджету створювати, удосконалювати та утримувати матеріальну базу для реабілітації інвалідів, захисту юридичних та соціальних прав населення міста, яке знаходиться під опікою громадських об'єднань.

«Це громадська організація, яка дійсно працює і допомагає громадянам з особливими потребами. Впевнений, що міська влада буде завжди підтримувати громадські організації, адже їхня праця не з легких», - підкреслив секретар міської ради.

Директор міської благодійної організації батьків і дітей-інвалідів з дитинства «Логос» - Надія Лозбень. Цільова група, якою опікується організація, це діти та молоді люди з обмеженими фізичними та розумовими можливостями, а також їхні родини. Кожного дня для підопічних проводяться групові та індивідуальні заняття з соціально-побутової, трудової та фізичної реабілітації за індивідуальними програмами реабілітації. Основна мета діяльності організації - виконання програм щодо розвитку та соціальної адаптації інвалідів, покращення їх фізичного стану.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ