Чернігів: Відкриття Всеукраїнського арт-фестивалю «Територія душі»

Чернігів: Відкриття Всеукраїнського арт-фестивалю «Територія душі»

25.12.15 15:14 0 513
У Чернігівському музеї сучасного мистецтва «Пласт-Арт» 23 грудня відкрито Всеукраїнський арт-фестиваль «Територія душі».

У заході взяли участь перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, начальник управління культури міської ради Юрій Ткач, настоятель Катерининської церкви отець Роман, мистецтвознавець Дмитро Корсунь, митці з Чернігівщини й Києва та громадськість міста.

Валентин Мельничук від імені голови обласної ради та себе особисто привітав присутніх з відкриттям прекрасного творчого фестивалю, який вже сьомий рік поспіль крокує по древній Сіверській землі та відомий не лише в області, але й далеко за її межами. За ці роки фестиваль перетворився на одну з центральних подій культурного життя краю.

За словами першого заступника голови обласної ради, музей «Пласт-Арт» об'єднує непересічні таланти з усієї України та реалізує перспективні творчі проекти майстрів сучасного образотворчого мистецтва. Підтвердженням цьому є мистецький фестиваль «Територія душі», який перетворив музей на творчий майданчик для художників, фотографів, скульпторів. В. Мельничук висловив впевненість, що і цьогорічний фестиваль подарує чернігівцям яскраві, незабутні враження від художніх проектів українських авторів. Також побажав учасникам і гостям фестивалю міцного здоров'я, щастя, миру, творчого натхнення та примноження мистецьких здобутків.

Експозицію фестивалю складають понад сто творів образотворчого мистецтва 26 відомих авторів України. Серед них: Алла Алєксєєва, Анатолій Фурлет, Ольга Соловйова, Петро Лебединець, Сергій Марус, Оксана Левчишина, Оксана Стратійчук, Євген Шаповалов, Леонід Бернат, Валентина Єсіпова, Віолетта Монсевич, Олександр Левич та інші.

За матеріалами з офіційного сайту Чернігівської обласної ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ