У Львівській області протягом вогнеборці ліквідували 4 пожежі в екосистемах

У Львівській області протягом вогнеборці ліквідували 4 пожежі в екосистемах

25.12.15 12:07 0 536
23 грудня о 12:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Гайдучно Стрийського району на відкритій території. Вогнем знищено суху траву окремими осередками на площі 500 кв.м.. Пожежу локалізовано о 12:46 і вже о 12:58 повністю ліквідовано.

Цього ж дня о 12:26 надійшло ще одне повідомлення про пожежу в м. Дрогобич, вул. Горішня Брама, на відкритій території. Вогнем знищено суху траву та чагарник окремими осередками на площі 300 кв.м.. Пожежу ліквідовано о 12:49.

Також 23 грудня о 18:54 надійшло повідомлення про пожежу в м. Дрогобич по вул. Самбірська, на відкритій території. Вогнем знищено суху траву та чагарник окремими осередками на площі 400 кв.м. Пожежу ліквідовано о 19:13.

О 21:52 надійшло повідомлення про пожежу в м. Стебник по вул. Мекелити, Дрогобицького району на відкритій території. Вогнем знищено суху траву та чагарник окремими осередками на площі 200 кв.м.. Пожежу ліквідовано о 22:27.

Головне управління ДСНС України у Львівській області вкрай стурбоване ситуацією зі спалюванням сухої трави. Нерідко такі пожежі призводять до пожеж розташованих поруч будівель, відключень ліній електропередач надвисокої напруги, а також пожеж лісових насаджень та торфовищ. Під час горіння листя та інших рослинних залишків у повітря вивільняються шкідливі хімічні сполуки, які знижують імунітет людини, викликають алергію, захворювання дихальних шляхів, посилюють негативний перебіг хронічних, а також сприяють розвитку онкологічних захворювань. Часто до вогню потрапляє різне сміття, що істотно підсилює рівень забруднення повітря і збільшує шкоду для здоров’я.

Пам’ятайте, за самовільне спалювання сухої рослинності або її залишків передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ