На Хмельниччині рятувальники провели профілактичну бесіду з священнослужителями

На Хмельниччині рятувальники провели профілактичну бесіду з священнослужителями

25.12.15 13:59 0 482
Аби свята пройшли без надзвичайних подій, 24 грудня хмельницькі рятувальники провели нараду з настоятелями церков обласного центру щодо пожежної та техногенної безпеки під час проведення масових заходів у Новорічні та Різдвяні свята.

Під час наради настоятелям церков було роз’яснено правила пожежної безпеки в культових закладах та порядок дій на випадок виникнення пожежі. Співробітники ДСНС наголосили, що в таких спорудах швидкість розповсюдження пожежі дуже велика, адже багато культових споруд дерев’яні та мають велике пожежне навантаження. Особливу увагу фахівці Служби порятунку приділили питанню справності, надійності електропроводки та наявності необхідної кількості засобів пожежогасіння. Рятувальники пояснили, які тяжкі наслідки за собою несе використання несертифікованих або несправних електричних приладів.

«Основними причинами виникнення пожеж в культових закладах є використання відкритого вогню та нехтування правилами пожежної безпеки, - зауважив начальник 1-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Олександр Свірчук. Тому, з метою своєчасного вжиття організаційних заходів, направлених на забезпечення пожежної та техногенної безпеки у місті в період вихідних святкових днів рятувальники працюватимуть у посиленому режимі».

По завершенню заходу, святим отцям були вручені пам'ятки із роз'ясненнями основних правил пожежної безпеки у культових закладах для розповсюдження їх у храмах та проведення відповідних інструктажів із співробітниками. Адже саме за умови співпраці досягається спільна мета – безпека громадян.

1 ДПРЗ ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ