На Хмельниччині напередодні новорічних та різдвяних свят рятувальники подбали про забезпечення пожежної безпеки в храмах

На Хмельниччині напередодні новорічних та різдвяних свят рятувальники подбали про забезпечення пожежної безпеки в храмах

25.12.15 13:27 0 550
З наближенням Новорічних і Різдвяних свят у культових спорудах області розпочинається підготовка до урочистостей. Забезпечення протипожежного стану приміщень, в яких планується проведення Богослужінь, та дотримання правил пожежної безпеки набуває першочергового значення.

Тому, 23 грудня летичівські рятувальники провели бесіди з настоятелями церков району. Працівники ДСНС звернути увагу на забезпеченість храмів первинними засобами пожежогасіння, особливу увагу приділили стану електрогосподарства, а також місцям встановлення свічок. Також нагадали, що евакуаційні виходи з приміщень не повинні захаращуватись.

Шановні громадяни! Дотримуйтесь правил пожежної безпеки в культових спорудах! Будьте обережні під час Богослужінь! У разі виникнення пожежі негайно телефонувати за номером «101»!

Летичівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Чернівці: У Муніципальній ...

КОМЕНТАРІ