Чернівецька область: рятувальники проводять профілактичні рейди щодо роз’яснення правил безпеки під час підготовки до Новорічних свят

Чернівецька область: рятувальники проводять профілактичні рейди щодо роз’яснення правил безпеки під час підготовки до Новорічних свят

25.12.15 10:56 0 661
В рамках відзначення Новорічних та Різдвяних свят у дитячих садках, школах та закладах культури Чернівецької області проводитимуться новорічні ранки. Оскільки подібні заходи передбачають перебування в одному місці великої кількості людей, працівниками Управління ДСНС України у Чернівецькій області організовано проведення профілактичної роботи з обслуговуючим персоналом таких закладів. Дана робота здійснювалася впродовж грудня і має на меті зосередити увагу людей на важливості дотримання правил безпеки для недопущення виникнення пожеж та інших надзвичайних подій.

«Такі рейди проводяться по всій Чернівецькій області у всіх закладах, де будуть проводитись святкові заходи. Так, лише впродовж останнього тижня було проведено роз’яснювальну роботу на 317 об’єктах та здійснено інструктажі з 437 особами обслуговуючого персоналу» – повідомив начальник сектору контролю застосування санкцій та аналітичної роботи Управління ДСНС України у Чернівецькій області підполковник служби цивільного захисту Роман Сушинський.

24 грудня така робота здійснювалася в Чернівецьких гімназіях № 2 та № 3. Фахівці Управління ДСНС нагадали персоналу закладів, що найменша необережність чи порушення елементарних правил безпеки при встановленні та прикрашанні ялинки можуть призвести до пожежі. Рятувальники також вручили дирекції пам’ятки та листівки з правилами пожежної безпеки. Окрім цього, фахівці рейдових груп нагадали про важливість наявності та технічної справності первинних засобів пожежогасіння, зокрема вогнегасників, адже з їх допомогою можна ліквідувати пожежу, якщо виявити її на початковій стадії горіння. Не забули рятувальники нагадати про правила безпеки і самим учням. Працівники Управління ДСНС нагадали правила безпеки та закликали дітей дотримуватися їх під час зимових канікул. «Така спільна робота вчителів та рятувальників дозволить навчити дітей основних правил безпеки, що допоможе зберегти їхнє життя та здоров’я» – зазначила директор Чернівецької гімназії № 2 Світлана Матвійчина.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Прокуратура відстояла у ...

КОМЕНТАРІ