Зловмисника,який побив і обікрав жительку Хмельниччини,затримали у Києві

Зловмисника,який побив і обікрав жительку Хмельниччини,затримали у Києві

25.12.15 09:21 0 476
Чоловік спочатку входив у довіру до своїх жертв, а потім відбирав у них золото та інші цінні речі.

1 вересня до кам'янець-подільських правоохоронців звернулась 25-річна мешканка Чемеровецького району. Жінка розповіла, що на початку серпня на залізничному вокзалі у Києві вона познайомилась з чоловіком, який назвався Андрієм. Вони обмінялись телефонами та роз'їхались кожен у своєму напрямку.

Після зустрічі Андрій щодня телефонував дівчині, зізнавався у коханні і навіть приїхав привітати її з днем народження до Кам'янця-Подільського, де на той час вона проживала. 37-річний чоловік поводився як справжній джентльмен: приїхав з квітами, запросив у кафе, потім до нічного клубу, після чого повів її додому. Але вже за декілька метрів від нічного клубу кавалер накинувся на іменинницю, почав бити її та зривати прикраси, після чого зник у невідомому напрямку.

На жаль, окрім імені Андрій та зовнішнього опису нападника потерпіла більше нічого не могла про нього розповісти. Проте в процесі розслідування слідчий наштовхнувся на орієнтування зі схожою фабулою злочину, але особисті дані нападників не співпадали. Тоді він викликав жінку до відділку, і вона одразу впізнала свого кривдника на фото.

Як з'ясувалось, 37-річного «джентльмена» затримали у Києві, де він аналогічним чином познайомився з жінкою, після чого побив її та відібрав золоті прикраси. А з біографії зловмисника стало зрозуміло, що таким чином він промишляв по всій території України і вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Наразі підозрюваний перебуває в слідчому ізоляторі. Йому доведеться відповідати за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Сектор комунікації ГУ Національної поліції

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ