Вінничина: керівники області та міста привітали християн західного обряду зі світлим днем Різдва Христового (+фото)

Вінничина: керівники області та міста привітали християн західного обряду зі світлим днем Різдва Христового (+фото)

26.12.15 18:15 0 570
24 грудня на святкову службу у Костел Святої Діви Марії Ангельської завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова обласної Ради Анатолій Олійник, заступник Вінницького міського голови Сергій Чорнолуцький та начальник управління у справах національностей та релігій ОДА Ігор Салецький, аби привітати вінничан католицького віросповідання з одним із найбільших християнських свят – Різдвом Христовим.

Звертаючись до прихожан з вітальним словом, голова облдержадміністрації Валерій Коровій зазначив, що Віфлеємська зірка, яка в цю ніч виходить на небо, звертає кожного християнина до Бога, до добра, щирості та Божої благодаті, яких усі так чекали цього року.

«Непростий рік, і, відверто кажучи, дуже велика надія на майбутнє України, на те, що наші діти, онуки будуть жити в європейській, щасливій державі. Як голова облдержадміністрації я дуже дорожу тим, що ми зберегли у Вінницькій області, на Поділлі спокій та розуміння, і маємо можливість бути тут разом, вірити в добро, говорити про те, що нас всіх об'єднує», - зауважив Валерій Коровій.

Вітаючи вірян з різдвяними святами, керівник ОДА побажав усім присутнім родинного затишку, благополуччя, віри та Божого благословення.

З побажаннями здоров'я, надії та добробуту в кожній сім'ї звернулися до прихожан і голова обласної Ради Анатолій Олійник та заступник Вінницького міського голови Сергій Чорнолуцький.

Відтак очільники області та міста традиційно вручили від імені влади кошик достатку для громади храму.























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ