Закарпаття: рятувальники провели чергову акцію для школярів " Запобігти. Врятувати. Допомогти!"

Закарпаття: рятувальники провели чергову акцію для школярів " Запобігти. Врятувати. Допомогти!"

26.12.15 14:44 0 564
На Закарпатті продовжуються акції "Запобігти. Врятувати. Допомогти", що спрямовані на навчання населення основам безпеки життєдіяльності та недопущенню дитячого травматизму.

Так, 24 грудня, рятувальники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Чом навідалися у місцеву загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 1. Зустріч бійців ДСНС та школярів розпочалась традиційно - зі знайомства. Близько 60 учнів 5 та 9- х класів ознайомилися з діяльністю Cлужби порятунку "101", вислухали інформацію про найпоширеніші причини та випадки пожеж, які виникають на території як м. Чоп, так і Закарпаття загалом.

Далі рятувальники продемонстрували роботу пожежного автомобіля та провели бесіду у формі "запитання-відповідь". Учні цікавились інформацією, а бійці надавали вичерпні відповіді: яке обладнання знаходиться у них на озброєнні, у яких випадках та для чого використовується, як саме вони ліквідовують пожежі та які первинні дії у випадку загорання. Школярам нагадали правила пожежної безпеки під час святкувань Нового Року та Різдва, правила поведінки як з вибухонебезпечними предметами так і з святковою піротехнікою, адже саме на це була направлена насичена програма акції.

На завершення учні мали змогу посидіти в пожежному автомобілі, й приміряти одяг рятувальника. А для кращого засвоєння нової інформації присутні отримали листівки попереджувального характеру.

Час пройшов весело та непомітно, а пізнавальна акція стала гарним закінченням навчального процесу для школярів.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Вінничині в ...

КОМЕНТАРІ