Чернівці: Для підопічних “Турботи” провели святковий вогник

Чернівці: Для підопічних “Турботи” провели святковий вогник

26.12.15 15:03 0 694
23 грудня у будинку культури творчої молоді «Автограф» відбувся святковий вогник з нагоди новорічно-різдвяних свят для підопічних відділення соціально-побутової адаптації комунального центру «Турбота».

Було підведено підсумки роботи відділення: вже четвертий рік поспіль працює Університет третього віку, розвиваються нові факультети і нові напрямки роботи, проводяться екскурсії, походи, майстер-класи, розвивається волонтерство.

Для гостей свята було презентовано музичну програму «Christmas Party», із музичними подарунками виступили представники факультету іноземних мов (викладач Галина Семен, музичний супровід у виконанні студентки факультету Іраїди Васькової), Таісія Хомек-Головинська, Любов Камаєва з Ганною Слупецькою, лауреати творчих конкурсів Юрій і Олександр Олесь, учасник громадської організації об'єднання митців Буковини Надія Мендрошора.

Під час вогника підопічні мали можливість заспівати улюблені пісні, потанцювати, взяти участь у конкурсах «Міс кришталевий каблучок», отримати призи за самий кращий та екстравагантний карнавальний костюм та виготовлені власноруч новорічні прикраси та міні-ялинки.

З побажаннями миру в Україні, міцного здоров'я, щастя та добробуту до підопічних звернулись працівники будинку культури творчої молоді «Автограф». Також на свято завітали давні друзі комунального центру «Турбота» – учні чернівецької музичної школи №1 (директор Ольга Максименко).

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ