Чернівецька область: за останню добу виникли 2 пожежі,на одній з яких загинула людина

Чернівецька область: за останню добу виникли 2 пожежі,на одній з яких загинула людина

26.12.15 14:00 0 536
За останню добу в Чернівецькій області сталося 2 пожежі. Так, 24 грудня до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в дачному будинку по вул. Вижницькій у Чернівцях. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися, оскільки загорання самоліквідувалося. На пожежі виявлено тіло невстановленої особи без ознак життя. На даний час особа встановлюється, тіло направлене на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Ще одна пожежа минулої доби виникла в селі Мигово Вижницького району, під час якої горіла альтанка. Вогнеборці міста Вижниця та місцева пожежна команда села Мигово, які виїжджали за місцем виклику, оперативно ліквідували пожежу. Завдяки цьому від знищення було врятовано господарська будівля, яка знаходилася поруч і на яку міг перекинутися вогонь. Постраждалих немає.

Всього з початку року в Чернівецькій області виникло 865 пожеж, на яких загинуло 39 осіб, з них 1 дитина. Ще 25 краян, з яких 2 дитини, були травмовані. Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до людей: дотримуйтеся правил безпеки! Згідно аналізу, саме людський фактор найчастіше спричиняє виникнення пожеж, які призводить до загибелі громадянам та втрати майна. Бережіть власне життя та здоров’я!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку для дітей ...

КОМЕНТАРІ