В Івано-Франківській області рятувальники ліквідовували наслідки дорожньо-транспортної пригоди

В Івано-Франківській області рятувальники ліквідовували наслідки дорожньо-транспортної пригоди

26.12.15 11:25 0 619
24 грудня о 18:36 до верховинських рятувальників надійшло повідомлення про те, що на ділянці дороги «Татарів – Кам’янець-Подільський» в селі Ільці Верховинського району трапилася ДТП. На автомобільному мості зіткнулися автомобілі «ЗАЗ Славута» та « Volkswagen Vento». Для надання допомоги на місце події виїжджало відділення ДПРЧ-12 смт. Верховина. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою шанцевого інструмента вивільнили обох водіїв із пошкоджених транспортних засобів та передали їх працівникам швидкої медичної допомоги, а також зняли клеми з акумуляторної батареї на автомобілі «ЗАЗ Славута»

25 грудня о 02:02 до косівських рятувальників надійшло повідомлення про ДТП в селі Рожнів Косівського району. Для надання допомоги до місця події виїжджало відділення ДПРЧ-14 м. Косів. По прибуттю встановлено, що відбулось зіткнення автомобіля «Mercedes Vito» з автомобілем «ВАЗ 21015». Внаслідок ДТП 25-річний водій автомобіля «ВАЗ 21015» та два пасажири, мешканці села Кобаки, з тілесними ушкодженнями доставлені в травматологічне відділення Косівської ЦРЛ. Працівники пожежно-рятувальної служби від’єднали акумуляторні батареї на автомобілі «ВАЗ 21015».

25 грудня о 04:57 в оперативно-координаційний центр Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про ДТП в Івано-Франківську по вулиці Набережна. Для надання допомоги на місце пригоди виїжджало відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області. По прибуттю до місця події встановлено, що на узбіччі дороги по вулиці Набережна знаходився перекинутий автомобіль «Sang Yong Keron». В результаті ДТП постраждали три людини, які знаходились в каретах швидкої медичної допомоги. В подальшому дві жінки були направлені в обласну клінічну лікарню. Працівники пожежно-рятувальної служби від’єднали акумуляторну батарею на автомобілі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку за втрату ...
Наступна новина: У Житомирі правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ