На Прикарпатті затримано калушанина,який продавав наркотики у власній квартирі

На Прикарпатті затримано калушанина,який продавав наркотики у власній квартирі

26.12.15 13:09 0 543
23.12.2015 року працівниками першого територіального Управління з обслуговування Івано-Франківської області Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України, спільно з працівниками прокуратури та слідчими Калуського відділу поліції припинено незаконну діяльність 35-річного мешканця райцентру.

Відповідно до оперативної інформації, впродовж тривалого часу затриманий займався збутом наркотичних засобів прямо з власної квартири.

Як повідомив начальник першого територіального управління підполковник поліції Роман Мицак, в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання вказаного громадянина виявлено та вилучено підготовлені до реалізації суцвіття коноплі (марихуану), упаковані та розфасовані в окремі поліетиленові пакетики. Усього – близько однієї тисячі доз. Вартість однієї такої «шишки» вагою в один грам на чорному ринку становить 200-220 гривень.

За такі дії чоловіку загрожує відповідальність за вчинення злочину, передбаченого ст.307 ч.2 Кримінального кодексу України, згідно з якою наступає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5-ти до 10-ти років з конфіскацією майна. На даний час вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Сектор Комунікації Головного управління

Національної поліції в Івано-Франківській області

(за матеріалами територіального управління з протидії наркозлочинності)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: ...

КОМЕНТАРІ