На Тернопіллі пенсійному фонду – 25 років

На Тернопіллі пенсійному фонду – 25 років

26.12.15 15:14 0 529
Пенсійному фонду 21 грудня виповнилось 25 років з дня утворення. Із нагоди свята в Головному управлінні Пенсійного фонду в Тернопільській області відбулась урочиста частина.

Привітав працівників із ювілеєм перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак.

«Ваша наполеглива та сумлінна праця формує відчуття безпеки та стабільності серед краян. Ви демонструєте відповідальність за долю людей, здійснюючи виплати у нелегкі економічні періоди. Ми це бачимо щомісяця, коли усі виплати відбуваються згідно плану. Переконаний, що ваша праця і надалі служитиме розвитку та процвітання добробуту краю і держави. Дякую за професійне виконання обов'язків. Бажаю усім працівникам духовного піднесення під час роботи та наповнення життєвого шляху здоров'ям, радістю, теплом та миром», - зазначив Іван Крисак.

Як зазначила заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Алла Якубовська, протягом року в області призначили понад 11 тисяч пенсій.

«Наша опора – це кваліфіковані працівники, яким ми завдячуємо результатам праці. Фахівці управління співпрацюють із студентами. Одним із спільних заходів став флешмоб на тему: "Я – за легальну заробітну плату". Також ми працюємо над забезпечення виплат жителям геріатричного будинку. Активно беремо участь в підтримці наших бійців. У планах – проведення реформ, які вдосконалять технічне забезпечення та спростять систему надання послуг», - додала Алла Якубовська.

Кращих працівників Пенсійного фонду нагородили відзнаками.

Із привітанням також виступили перші керівники управління в області.

Керівники з районів зняли відео-привітання, які продемонстрували для гостей урочистостей.

У холі установи відкрили виставку вишитих робіт працівників пенсійного фонду.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Вінниччині відбувся ...

КОМЕНТАРІ