У Чернігові готуються до новорічних свят

У Чернігові готуються до новорічних свят

26.12.15 08:07 0 487
В Чернігівській міській раді пройшло засідання організаційного комітету з питань підготовки та проведення Новорічних та Різдвяних свят. У ньому взяли участь заступник міського голови Ольга Хоніч, керівники структурних підрозділів міської ради, відповідальних за організацію та проведення святкових заходів.

Учасники наради ознайомились із сценарієм новорічних свят, які будуть проходити на Красній площі, в міському парку культури і відпочинку, будинках культури. Керівники комунальних служб доповіли про стан готовності міста до свята.

Нагадуємо, що 26 грудня на Красній площі відбудеться відкриття Новорічно-різдвяного містечка, в програмі якого буде розважальна програма «Свято наближається», запалення Головної ялинки міста, нагородження переможців конкурсу новорічної іграшки серед учнів шкіл міста «Вогні новорічної ялинки», виступ гурту «Jam Bubble Band» та інші цікаві заходи.

27 грудня на площі будуть працювати аніматори, проводитимуться майстер-класи, творча програма від ГО «Твоя музика», фольклорні замальовки від ансамблю «Два кольори» та академічного українського народного хору філармонійного центру, виступи гурту «Голос душі», Дмитра Гедровича та кавер-гурту «Jolly Crunch».

Новорічно-Різдвяне містечко працюватиме з 26 грудня по 14 січня.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фахівці з Тернопільщини ...
Наступна новина: Закарпатська область: у с. ...

КОМЕНТАРІ