Чернівецькі правоохоронці не допустили збут фальсифікованих алкогольних напоїв

Чернівецькі правоохоронці не допустили збут фальсифікованих алкогольних напоїв

26.12.15 16:26 0 743
Працівниками Управління захисту економіки в Чернівецькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції на об'їзній дорозі в м. Сокиряни був зупинений вантажний автомобіль під керуванням мешканця Львівщини, який здійснював незаконне зберігання та перевезення фальсифікованої горілчаної продукції.

Під час проведення обшуків у вантажному відсіку автомобіля марки «Мерседес-Бенц-814» вилучено 27 пластмасових бочок ємністю біля 200 літрів рідини кожна із запахом спирту, які були замасковані та заховані під ящиками з яблуками. Загалом вилучено понад 5 тонн рідини.

Правоохоронці встановили, що перевезення горілчаної продукції здійснювалось з метою незаконної її реалізації на території Чернівецької та Львівської областей.

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1 до 2 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

Наразі проводяться слідчі дії щодо встановлення додаткових фактів порушення законодавства.

Департамент захисту економіки

Національної поліції України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: 309 автозаправних станцій ...

КОМЕНТАРІ