На Львівщині затримано керівників Держсанепідемслужби

На Львівщині затримано керівників Держсанепідемслужби

26.12.15 09:03 0 537
За проведення обстеження салону краси без виїзду на місце головний санлікар одного з районів та завідувач лабораторним центром вимагали 5 тисяч гривень.

До правоохоронців із заявою про вимагання посадовцями грошових коштів звернувся приватний підприємець. За проведення позитивного дослідження і складання відповідного протоколу, а також за сприяння і видачу акту обстеження салону красу без виїзду на місце спеціалістів посадовці районного управління Держсанепідемслужби Львівщині вимагали 5 тисяч гривень.

24 грудня працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції спільно з працівниками СБУ в Львівській області затримали " посадовців.

Завідувача міськрайонним лабораторним центром затримали в службовому кабінеті. Отримані 5 тисяч гривень хабара, чоловік встиг вже покласти до кишені брюк.

Частину неправомірної вигоди посадовець повинен був передати районному головному санітарному лікарю.

Правоохоронці провели комплекс слідчо-оперативних заходів, які підтверджують факт вимагання ними грошей.

За прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Департамент захисту економіки

Національної поліції України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Кафе вночі не ...

КОМЕНТАРІ